اُکام پلیمر
اُکام پلیمر

چسب قالبی

اطلاعات بیشتری درباره این محصول در ادامه مطالعه نمایید

مشخصات محصول :

  • رنگ: بژ
  • نوع بسته بندی: کارتن
  • دمای ذوب: 180 درجه

توضیحات :




چسب قالبی 

در این مقاله از اوکام درباره قیمت چسب قالبی توضیح دادیم همراه ما باشید. با رشد جمعیت و بالا رفتن سطح راحتی زندگی، مردم همواره به‌ دنبال پیدا کردن مناسب‌ ترین لوازم زندگی برای تأمین آسایش خود هستند که یکی از لوازم مبلمان و محصولات چوبی است.

با توجه به استفاده گسترده مردم از انواع محصولات چوبی مانند مبل، میز غذا خوری، تخت‌خواب و... یکی از مواد اولیه‌ ای که در صنعت مورد استفاده قرار می‌گیرد، چوب و چسب است. چسب قالبی انواع مختلفی دارند که با توجه به نوع کاربرد چسب قالبی طبقه‌ بندی می‌شوند.

یکی از انواع چسب قالبی که صنایع چوبی مورد استفاده تولید کنندگان قرار می‌گیرد، چسب‌ قالبی است. قیمت چسب‌ های قالبی با توجه به ویژگی‌ها و مواد تشکیل دهنده، مشخص می‌شود.



انواع چسب قالبی

همان‌ طور که گفته شد، در صنایع مبلمان و صنایع چوبی، به‌صورت گسترده از انواع تخته چوب‌ ها استفاده می‌شود. برای اتصال این چوب‌ها و ساخت مصنوعات چوبی نیاز است تا انواع چسب قالبی مقاوم و مخصوصی به‌کار برده شود تا مشتریان از مقاومت و طول عمر محصولات خریداری شده خود اطمینان حاصل کنند.

انواع چسب قالبی با توجه به ترکیبات داخل آن‌ها به دو دسته کلی طبیعی و مصنوعی تقسیم‌ بندی می‌شوند. چسب‌های طبیعی از منابع بیولوژیکی و زنده حاصل می‌شوند و منشأ آن‌ها در طبیعت یافت می‌شود که برجسته‌ترین ویژگی انواع چسب قالبی عدم پایداری در شرایط محیطی است و به همین دلیل استفاده گسترده‌ای در صنعت مبلمان برای متصل کردن تخته‌ها ندارند.

انواع غیرطبیعی منابع شیمیایی و نفتی دارند و بیشتر در دستگاه‌ های لبه‌چسبان و صنایع مبلمان کاربرد دارند که مشهور‌ ترین انواع چسب قالبی چسب‌ های هات ملت است.

این محصول بر اثر حرارت دادن و افزایش دما، ذوب می‌شود و با توجه به افزایش انعطاف‌پذیری قابل استفاده می‌شوند سپس با کاهش دما و سرد شدن دوباره به حالت قبل باز می‌گردند و سفت می‌شوند.

با توجه به مطالب گفته شده، می‌توان گفت بزرگ‌ترین مشخصه چسب‌های قالبی توانایی برگشت‌پذیری آن‌ها به حالت اولیه است.



قیمت چسب های قالبی

بزرگ‌ترین قسمت ترکیبات تشکیل دهنده این محصولات شامل انواع پلیمر‌ ها است که خاصیت چسبندگی را در آن‌ها ایجاد می‌کنند. همان‌ طور که گفته شد در صنعت چوب، برای متصل کردن تخته‌ های چوبی، تولید کنندگان باید از میزان مقاومت و چسبندگی قطعات اطمینان حاصل کنند و به همین‌ دلیل انتخاب چسب قالبی مناسب بسیار حساس است و همچنین باید در قیمت چسب های قالبی دقت زیادی کرد.

از نظر علمی عامل ایجاد کننده چسبندگی در مواد مختلف، نیرو های جاذبه‌ای است که میان مولکول‌ ها و مواد تشکیل‌ دهنده آن وجود دارد، در صورتی که این نیرو‌ های جاذبه در چسب‌ های قالبی کمتر از حد مورد نیاز برای ایجاد خاصیت چسبندگی مطلوب باشد، با اضافه کردن برخی مواد شیمیایی که نیروی جاذبه در آن‌ها زیاد است، مانند اسید‌ها یا مواد شیمیایی ارگانیک، قدرت چسبندگی آن را افزایش می‌دهند.

علاوه‌بر خاصیت چسبندگی که مهم‌ ترین فاکتور در این محصولات است، رنگ، ظاهر و مقاومت آن در برابر شرایط محیطی و همچنین اکسید شدگی و قیمت چسب های قالبی اهمیت زیادی دارد.

هر یک از این عوامل تأثیر مهمی در مقدار قیمت چسب‌ های قالبی دارند. افزودن برخی مواد شیمیایی برای افزایش پایداری در برابر شرایط جوی و اکسیژن موجود در محیط انجام می‌شود.

پیشنهاد مطالعه : وکس پودری


کاربرد چسب قالبی

همان‌ طور که ذکر شد، چسب‌ قالبی به‌ صورت عمده در صنایع چوب و مبلمان و به‌طور کلی در تمام صنایعی که با چوب سر و کار دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصولات برای متصل کردن لبه‌ های تخته‌ های چوبی یا پلاستیکی و... به سایر سطوح مانند تخته‌ های ام دی اف در دستگاه‌های لبه چسبان و دستگاه‌ های نوار لبه‌چسبان به‌صورت گسترده استفاده می‌شود.

با توجه به مواد تشکیل‌ دهنده این محصولات با مصرف آن‌ ها لبه تخته چوب‌ ها در برابر اکسیژن هوا، رطوبت، دمای زیاد، سایش، حشرات، ضربه و...مقاوم می‌شود. حالت فیزیکی این محصولات در بازار‌های مصرف به‌صورت جامد است اما در زمان استفاده به کمک حرارت دادن به صورت مایع در می‌آید.

از مشخصه‌ های مهمی که چسب‌ قالبی بر اساس آن‌ها طبقه‌ بندی می‌شوند می‌توان به نقطه ذوب و دمای نرم‌ شدگی اشاره کرد که در قیمت چسب‌ های قالبی مؤثر هستند. چسب‌های قالبی معمولاً از نظر مقاومت، کیفیت و طول عمر از سایر چسب‌ های مصنوعی عملکرد بهتری دارند و به همین دلیل طرفداران آن‌ ها بیشتر است. تولیدکنندگان انواع مختلفی از این چسب‌ ها برای مصرف در صنایع مختلف و کاربرد‌ های گوناگون تولید کرده‌اند که بر اساس میزان خلوص و نوع مواد تشکیل دهنده تقسیم‌بندی می‌شوند.


تولید چسب قالبی

این ترکیب در اشکال و اندازه های مختلفی تولید می شود که هر کدام برای هدفی خاص تولید شده اند. از جمله تولید چسب قالبی می توان به گوی، حلزونی، بلوک، نوار، ... اشاره کرد.

برای تتولید چسب قالبی در حالت کلی سه گام اساسی وجود دارد که عبارتند از: دقت به فرمول مواد اولیه، توزین مواد با دقت بسیار و سپس افزودن مواد به مخزن واکنش، حرارت دادن به ترکیب، مخلوط کردن کامل مواد، انتقال مواد اولیه ذوب شده، به داخل فیلتر و مخزن ذخیره سازی مواد، خنک کردن مواد در دمای مشخص و حفظ دمای مواد، انتقال مواد مخزن ذخیره به اکسترودر.

انتخاب سرعت اکسترودر متناسب با نوع خروجی مورد نظر و در نهایت جمع آوری محصول نهایی ماشین آلات مورد نیاز در چرخه ی تولید چسب قالبی: مخزن واکنش ذوب مخزن ذخیره مواد پمپ تخلیه با گرانروی بالا سیستم فیلتر ابزارها


فروش چسب خالص قالبی

در کنار بررسی اهمیت فروش چسب خالص قالبی لازم است تا مزایای چنین چسبی را نیز برای شما تبیین کنیم. به‌صورت کلی فروش چسب خالص قالبی مورد استفاده در صنعت ساختمان اگر در جای خود استفاده شوند مزیت‌ های زیادی به‌ همراه خواهند داشت.

فروش چسب خالص قالبی نیز دقیقاً مطابق با همین شرایط اگر در جای اصلی خود استفاده شود، می‌تواند مزیت‌ های زیر را نیز به دنبال داشته باشد: نحوه کار با این نوع چسب بسیار ساده است و هیچ چالشی متوجه استفاده کننده از آن نخواهد بود.

کاربرد های بسیار زیاد فروش چسب خالص قالبی را نیز می‌توان از جمله مزیت‌ های آن در نظر گرفت. قیمت مناسب و مقرون‌ به‌ صرفه از دیگر مزیت‌ هایی است که با خرید چسب گرانول قالبی به آن دسترسی خواهید داشت.

محصول مرتبط